Hyvä muistaa

YHTEYSTIETOJEN MUUTOKSET

Ilmoita toimistoomme viipymättä, jos osoite- tai muut yhteystietosi muuttuvat.

TIEDOTUS

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista Epari ja Ilkka -lehdissä, facebookissa, yhdistyksen kotisivuilla tai Kilta- jäsenrekisterin tekstiviestipalvelun kautta, jolla tavoitamme kaikki matkapuhelimen omaavat jäsenet. Tekstiviesti tulee nrosta +358 50 470 4820, tämä numero kannattaa tallettaa puhelimeensa.

JÄSENTIEDOTE

Yhdistyksen jäsentiedotteen postittaa Invalidiliitto saman aikaisesti jäsenmaksulaskun kanssa tammikuun alussa. Jäsentiedote tulee siis vain KERRAN vuodessa, joten pidä se tallessa. Voimme lähettää jäsenpostia tarvittaessa myös sähköpostitse, kirjeitse tai tekstiviestillä, mikäli tiedotettavaa ilmenee.

KOKOUKSET

Yhdistyksen hallitus kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina, kesäkuukausina tarvittaessa. Kevät- ja syyskokouksissa käsitellään sääntöjen §6:ssä määrätyt asiat.

YHDISTYKSEN JÄSENTEN MERKKIPÄIVÄT

Ilmoita toimistolle puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla, mikäli haluat että merkkipäiväsi julkaistaan IT-lehdessä, tarvitsemme siihen suostumuksesi.

INVALIDILIITON TUETUT LOMAT

Hae Invalidiliiton tuetuille lomille. HUOM! Hakuaika lomalle päättyy kolme kuukautta ennen loman alkamispäivää. Lisätietoa lomista www.mtlh.fi. Puh. 010 219 3460, lomat@mtlh.fi. Myös IT-lehdestä löytyy tietoa tuetuista lomista.

INVALIDILIITON JÄSENETUJA

Tietoja jäseneduista saat Invalidiliiton nettisivuilta www.invalidiliitto.fi.

INVALIDILIITON PUHELINNEUVONTA

Soita Invalidiliiton puhelinneuvontaan vammaisten palveluista puh. 0200 1234, tiistaisin ja torstaisin klo 13-17 tai sähköpostilla: neuvot@invalidiliitto.fi. Seuraavasta linkistä pääsee suoraan Invalidiliiton neuvontapalveluihin: https://www.invalidiliitto.fi/palvelut/palvelupolku/neuvonta

JÄRJESTÖVAKUUTUKSESTA TURVAA

Invalidiliiton jäsenetuna kaikki Invalidiliiton varsinaiset jäsenet on vakuutettu LähiTapiolassa lii-ton ja yhdistysten järjestämissä tapahtumissa sekä retkillä. Toimintaohjeet korvauksen hakemi-seen järjestövakuutuksesta:
Ottakaa yhteys Invalidiliittoon, järjestöasiantuntija Aapo Rantaseen (yhteystiedot alla). Häneltä saatte liiton vakuutustunnuksen, jota tarvitaan asioinnissa vakuutusyhtiön kanssa. Tunnuksen avulla voitte itse täyttää hakemuksen LähiTapiolan verkkolomakkeella. LähiTapiolassa on myös mahdollisuus tehdä vahinkoilmoitus puhelimitse. Tarvittaessa vakuutusyhtiö toimittaa paperiset versiot hakijalle. Hakemusta varten tarvitsette vakuutustunnuksen lisäksi mahdolliset lääkärinto-distukset sekä kuitit aiheutuneista hoito- ja matkakuiluista.
Lisätietoja: Aapo Rantanen puh. 044 465 0585 tai aapo.rantanen@invalidiliitto.fi

TRIMMA kotiapu (Entinen Kak’s Kättä)

Trimma tarjoaa monipuolisia apuja mm. muuttosiivoukset ja erilaisia siivouspalvelua kotitalouksille, ikäihmisille sekä yrityksille. Myös lahjakortteja voi ostaa. Soita ja kysy lisää puh. 040 774 8336.