Hyvä muistaa

YHTEYSTIETOJEN MUUTOKSET
Ilmoita toimistoomme viipymättä, jos osoite- tai muut yhteystietosi muuttuvat.

TIEDOTUS
Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista Epari ja Ilkka -lehdissä, facebookissa, yhdistyksen kotisivuilla tai Kilta- jäsenrekisterin tekstiviestipalvelun kautta, jolla tavoitamme kaikki matkapuhelimen omaavat jäsenet. Tekstiviesti tulee nrosta +358 50 470 4820, tämä numero kannattaa tallettaa puhelimeensa.

JÄSENTIEDOTE
Yhdistyksen jäsentiedotteen postittaa Invalidiliitto saman aikaisesti jäsenmaksulaskun kanssa helmi-maaliskuun aikana. Jäsentiedote tulee siis vain KERRAN vuodessa, joten pidä se tallessa. Voimme lähettää jäsenpostia tarvittaessa myös sähköpostitse, kirjeitse tai tekstiviestillä, mikäli tiedotettavaa ilmenee.

KOKOUKSET
Yhdistyksen hallitus kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina, kesäkuukausina tarvittaessa. Kevät- ja syyskokouksissa käsitellään sääntöjen §6:ssä määrätyt asiat.

YHDISTYKSEN JÄSENTEN MERKKIPÄIVÄT
Ilmoita toimistolle puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla, mikäli haluat että merkki-päiväsi julkaistaan IT-lehdessä, julkaisuun tarvitsemme suostumuksesi.

INVALIDILIITON TUETUT LOMAT
Hae Invalidiliiton tuetuille lomille. HUOM! Hakuaika lomalle päättyy kolme kuukautta ennen loman alkamispäivää. Lisätietoa lomista www.mtlh.fi. Puh. 010 219 3460, lomat@mtlh.fi. Myös IT-lehdestä löytyy tietoa tuetuista lomista.

INVALIDILIITON JÄSENETUJA
Tietoja jäseneduista saat yhdistyksen toimistolta tai Invalidiliitosta, puh. (09) 613 191 sekä Invalidiliiton nettisivuilta www.invalidiliitto.fi.

INVALIDILIITON PUHELINNEUVONTA
Soita Invalidiliiton puhelinneuvontaan vammaisten palveluista puh. 0200 1234, tiistaisin ja torstaisin klo 13-17 tai sähköpostilla: neuvot@invalidiliitto.fi. Seuraavasta linkistä pääsee suoraan Invalidiliiton neuvontapalveluihin: https://www.invalidiliitto.fi/palvelut/palvelupolku/neuvonta

JÄRJESTÖVAKUUTUKSESTA TURVAA
Invalidiliiton järjestövakuutus on vaihtunut Pohjolasta LähiTapiolaan. Vakuutusehdot pysyvät entisellään. Vakuutettuina ovat yhdistysten varsinaiset jäsenet osallistuessaan yhdistyksen järjestämään toimintaan.
Toimintaohjeet vahinkotilanteisiin
Nopean vahinkokäsittelyn varmistamiseksi ja mahdollisten omaisuus– ja henkilövahinkojen minimoimiseksi on tärkeää noudattaa seuraavia toimintaohjeita:
Lähetä ilmoitus liikkeineen (lääkärinlausunto, alkuperäiset kuitit jne.) Invalidiliiton toimistoon, Invalidiliitto ry, Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki, josta ne toimitetaan edelleen LähiTapiolaan. LähiTapiolan korvauspalvelut tavoitat puhelimitse numerosta 010 19 5104 ma-pe klo 8-18.

KAK’S KÄTTÄ KOTIAPU
Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus saada Kak’s Kättä Työpaja Oy:n apua kodin arkeen, kuten viikko- ja ylläpitosiivoukset, perussiivoukset, ikkunanpesut ja muut kodinhoitoon liittyvät työt. Työ kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Lisätietoja hinnoista ja muista palveluun liittyvistä kysymyksistä voi tiedustella kotiapuosastolta Virpi Mansikkamäeltä, puh. 040 774 8336. Työpajan osoite: Päivölänkatu 34, 60120 Seinäjoki.