Toimitilat

Toimitilamme yhteystiedot

Seinäjoen Seudun Invalidit ry
Jaakkolantie 22 C 15
60100 Seinäjoki
Puh. 045 227 2977
seinajoen.seudun.invalidit(at)wippies.fi
Olemme myös Facebookissa

Toimisto-osa

Yhdistyksen toimisto palvelee jäseniämme 1.10.2021 alkaen parittomina viikkoina torstaisin klo 13-15, kesä- heinä- ja elokuun ajan toimisto on suljettu.
Toimistolta voi ostaa edulliset suruadressit ja ajatelmakirjat 7€/kpl. Onnittelukortit 1€/3kpl. Ostokset toimistolta vain käteismaksulla.

Toimitila-osa

Toimitilaan on esteetön kulku ja sinne mahtuu kerralla noin 50 henkilöä. Toimitilojen yhteispinta-ala on noin 90 neliötä. Toimitilan varustuksiin kuuluu mm:
– keittiö (kahvinkeitin, vedenkeitin, liesi, mikro, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, kupit ja lautaset)
– kaksi WC:tä joista toinen on Inva WC
– sähköisesti avautuva ulko-ovi
– piano
– AV-välineet (kannettava tietokone, LED-näyttö, kangas piirtoheittimelle/videotykille)
– indukstiosilmukka kuulovammaisia varten
– valkoisia liinoja käytettävissä tilaisuuksiin, kysy toimistolta

Paikoitus

Toimitilan edessä on kaksi invamerkein varustettua auton parkkipaikka, joita voi käyttää yhdistyksessä asioivat ja toimitilaa käyttävät. Toimitilan sivustalla on myös muutamalle autolle tila, jota voi käyttää jos ne ovat vapaana. Lähellä olevien Kansalaisopiston ja entisen Anttilan paikoitustiloja voi myös käyttää.

Kuvia toimitilastamme

 

Tilavaraukset

Vuokraamme yhdistyksen toimitilaa edullisesti erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi sekä omille jäsenillemme että ulkopuolisille yrityksille, yhdistyksille tai yksityishenkilöille. Toimitilavaraukset klo 13-15 parittomilta viikoilta torstaisi toimistoltamme, puh. 045 227 2977. Muuna aikana tilavarauksia hoitaa Raimo Nevanen, puh. 040 512 7142 tai Merja Huhtamäki, puh. 040 742 4059.

Toimitilan käyttökorvaushinnasto

  • Omat jäsenet …………………………….……. 15€/kerta
    HUOM! Jäsenhintaan yhdistyksen toimitilaa voi varata vain omien henkilökohtaisten tapahtumien järjestämiseen kuten merkkipäivä- tai muut juhlatilaisuudet.
  • Yhdistykset, yritykset ja yksityiset …. 50€/kerta
    Toimitilan käyttökorvaus voidaan tehdä myös sopimuksen mukaan, lisätiedot Raimo Nevanen, puh. 040 512 7142. Toimitilojen käyttökorvaushintoihin sisältyy tilojen ja laitteiden vapaa käyttö.
  • Tilavuokrien laskut lähetämme sähköpostilla, mutta jos lasku halutaan vastaanottaa kirjeellä, tulee siihen 2€ laskutuslisä.
  • Käyttömaksun lisäksi lauantailta, sunnuntailta ja arkipyhiltä peritään 20€:n lisäkorvaus.