Liity jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä fyysisesti vammainen tai toimintaesteinen henkilö, hänen perheenjäsenensä tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Yhdistyksemme jäsenmaksu on 10 €/vuosi.

Jäsenetuina saat mm. neuvontaa ja ohjausta, oikeuksienvalvontaa, koulutusta, vertaistukea, virkistystä, kulttuuria, harrastusmahdollisuuksia, matkoja, retkiä, Invalidiliiton alan julkaisut, tietoa, palvelua, liikuntaa- ja yhdessäoloa sekä ilmaisen IT-lehden. Lisäksi jäsenenä sinulla on mahdollisuus hyödyntää muita Invalidiliiton jäsenetuja.

Jäsenyyttä haetaan seuraavasti:

  • Jäseneksi haetaan aina kirjallisesti. Täytetty jäsenhakemus lähetetään tai tuodaan yhdistyksen toimistoon. Päätöksen jäseneksi hyväksymisestä tekee yhdistyksen hallitus.
  • Jäsenhakemuslomakkeen voit tilata yhdistyksemme toimistosta, tai avata sen näytöllesi tästä: Invalidiliiton jäsenhakemuslomake tulostaa sen ja täyttää tiedot. Tämän jälkeen voit tuoda tai lähettää allekirjoitetun hakemuksesi yhdistyksen toimistoon.
  • Jäseneksi voit liittyä myös täyttämällä sähköisen jäsenhakemuslomakkeen, jonka voit avata ja täyttää saman tien tästä linkistä.

Kannatusjäsen

Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, rekisteröity yhdistys tai muu oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenellä ei ole päätösvaltaa yhdistyksen kokouksissa. Päätökset uusista jäsenistä tekee yhdistyksen hallitus. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 10 €/vuosi.

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE